Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα > Εταιρεία > Newsroom >  

Ιστορικό Εκδηλώσεων / Ενεργειών

-Νέες αφίξεις
-Ιστορικό Εκδηλώσεων / Ενεργειών

Οι εκπτώσεις ξεκινούν και οι δρόμοι της μόδας και της ομορφιάς σας οδηγούν στα notosgalleries!
Μόνο στα αγαπημένα σας πολυκατάστημα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αγορές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με εκπτώσεις έως και 60%  και στη συνέχεια να τα επιστρέψετε πίσω κερδίζοντας δωροεπιταγές για αγορές από τη νέα χειμερινή συλλογή!
Από 15/07/2010 έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αγορές σε ρούχα και αξεσουάρ με έκπτωση έως και 60% μέσα από μία τεράστια ποικιλία μαρκών που ξεπερνά τις 250 συνολικά. Επιπλέον, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους bazaar θα βρείτε είδη μόδας σε μοναδικές τιμές έκπληξη! 

Μόνο στα notosgalleries έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τα αγαπημένα σας προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, να τα επιστρέψετε πίσω από τις 15/09/2010 και να κερδίσετε δωροεπιταγές για αγορές σε χειμερινά είδη από τις μοναδικές συλλογές του πολυκαταστήματος με όφελος 33%!  

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, αφού τα ρούχα που θα επιστρέψετε θα δωρίζονται σε ομάδες κοινού που τα έχουν ανάγκη, ενώ όλες οι συσκευασίες καλλυντικών θα δοθούν για ανακύκλωση.

Επιστροφή

notosplus
Κερδίστε έως και 8% των συναλλαγών σας.
Έως και 36 άτοκες δόσεις για αγορές στα πολυκαταστήματα notosgalleries και notoshome.
περισσότερα
notosmore
Η notosmore ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2006 και είναι μια κάρτα με την οποία κερδίζετε πόντους με τις αγορές σας, συμμετέχετε σε παιχνίδια, προσφορές και κληρώσεις και έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε μοναδικά δώρα.
περισσότεραΕπικοινωνία | Ευκαιρίες καριέρας | Η γνώμη σας μετράει | Site map | Newsletter | Xnet Προμηθευτών | English
Copyright © 2008 notos galleries